i-branding.dk er dataansvarlig, for de oplysninger vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger kan du gøre det på: svenbrixen@icloud.com  som er til direktør og indehaver Sven Brixen, dataansvarlig for konsulentfirmaet i-branding.dk .

Behandling af persondata
Vi benytter os udelukkende af almindelige persondata, som navn, adresse og kontaktoplysninger.
Persondata, som vi behandler, har udelukkende et klart samarbejdsmæssigt formål og omfatter ikke mere, end det der kræves for at kunne levere en opgaveløsning. Persondata anvendes udelukkende internt i forretningsmæssig sammenhæng og samarbejde med kunder.

Sikkerhed
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges eller behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde og der igennem være i stand til at kunne informere dig om nyheder samt almindelige forretningsmæssige samarbejdsforhold.

  • Opfyldelse af samarbejdsaftale
  • Forbedring af vores ydelser
  • Tilpasning af vores kommunikation
  • Administration af din relation til os
  • Opfyldelse af lovkrav

Data holdes ajour
Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørge vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på at data ikke er korrekt opdatere vi oplysningerne og giver dig meddelelse om dette.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen (f.eks. bogføringsloven), og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger sker ikke, men skulle situationen opstå, vil det kun ske, hvis du giver samtykke til det. Dog findes almindelige oplysninger på fakturaer og lign. iflg. bogføringsloven.

Brug af cookies
Når du besøger vores website –  i-branding.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de informationer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.
Cookies gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik, målrette information – evt. via eks. Google Analytics. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil indholdet på websitet kunne blive mindre relevant for dig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Nyhedsmails
I forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsmail skal vi bruge dit navn og mailadresse. Vi registrer ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.
Efter din tilmelding, anvender vi din mailadresse til udsendelse af nyhedsmails, som indeholder aktuelle informationer om vores produkter, nyheder og andet relateret ifht. virksomhedsledelse og -udvikling.

Vi registrerer din aktivitet i forbindelse med nyhedsmails, herunder om du åbner dem, hvor lang tid du har dem åbent, hvornår den slettes og evt. om du klikker på nogle links.
Disse oplysninger bruges, til at forbedre og målrette vores service til modtagerens interesser.
Når oplysningerne om dit brug af vores nyhedsmail anvendes til statistiske formål, bliver de i den forbindelse anonymiseret. Dit navn og din e-mail opbevares kun indtil du ikke længere er tilmeldt vores nyhedsmail.

Afmelding af nyhedsmail
Hvis du afmelder dig fra vores nyhedsmail, sletter vi dit navn og din e-mail fra kontaktlisten. Du kan altid afmelde nyhedsmail ved at klikke ”afmeld nyhedsmail” i alle nyhedsmails.

Hvis vi har dine oplysninger fra andre sammenhænge, påvirkes disse ikke af, at du afmelder dig fra nyhedsbrevet. Vi kan derfor fortsat behandle dine oplysninger, såfremt vi har løbende samhandel og kontakt.
I forbindelse med afmeldelsen slettes alle dine oplysninger. Anonymiserede data til statistiske formål vil dog ikke blive slettet, da de er anonymiserede på en måde, hvor det ikke er muligt at identificere dem.

Dine rettigheder
Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Her har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Med venlig hilsen
Sven Brixen
svenbrixen@icloud.com 
Mobil 3082 6483

i-branding.dk, Chr. Winthers Vej 55, DK-7500 Holstebro
CVR-nr. 32578969